Brandul Diamond Stories s-a nascut din pasiunea pentru bijuteriile cu diamante și pietre prețioase. 
Promisiunea brandului Diamond Stories este să aducem către dumneavoastră cele mai frumoase si deosebite bijuterii, dar și cu cel mai bun raport de calitate vs preț. ✨ Bijuteriile vândute prin intermediul website-ului sunt realizate la comandă conform materialului și dimensiunilor cerute de client. ✨
Experții noștri sunt certificați GIA, iar dumneavoastră puteți să vă simțiți în siguranță atunci când apelați la noi pentru orice solicitare. Cunoștiințele dobândite în cadrul școlii ne ajută în a ști să alegem și să oferim de fiecare dată cele mai potrivite opțiuni pentru dumneavoastră.  
Toate bijuteriile vândute de noi sunt însoțite de certificat de garanțe potrivit legii române și beneficiază de întrețineri si reparații gratuite. 
Preluăm și comenzi pentru produse ce nu sunt regăsite pe website, situație în care vă așteptăm la o discuție în showroom-ul nostru din Bd. Maresal Averescu nr. 48. 

  

Informatii de contact: 

Adresa de e-mail: contact@diamondstories.ro

Adresa showroom: Bulevardul Maresal Averescu nr. 48 (zona Arcul de Triumf) sector 1, Bucuresti. Vă rugam să ne contactati în prealabil pentru programare.

Telefon & Whatsapp: +40750 459 921

Informatii comerciale:

Denumire comerciala: IDARINA BOUTIQUE SRL; 44642975; J40/12819/2021; 

Autorizatie ANPC pentru operatiuni cu metale si pietre pretioase nr. 0012404.

Prelucrator de date cu caracter personal autorizat ANDSPC nr. 5859 din data de 31/03/2021.