Brandul Diamond Stories s-a nascut din pasiunea pentru bijuteriile cu diamante și pietre prețioase. Bijuteriile cu diamante sunt cunoscute pentru frumusețea uimitoare și eleganța atemporală. Aceste pietre prețioase au fost apreciate de secole pentru strălucirea, focul și scintilația lor, făcându-le un simbol al iubirii, al luxului și al statutului.  
Dacă sunteți în căutare de bijuterii frumoase, de înaltă calitate, atunci ați ajuns la locul potrivit. 
Colecția noastră de bijuterii oferă o mare varietate de stiluri care se potrivesc oricărui gust, de la modele clasice și tradiționale până la stiluri mai contemporane și moderne. Fie că sunteți în căutarea unei piese simple și elegante, sau ceva mai elaborat și atrăgător, avem o gamă largă de pietre prețioase și semiprețioase din care să alegeți. 

În plus, atunci când cumpărați de la noi, puteți fi sigur că veți obține un raport calitate - preț excelent. Bijuteriile noastre sunt realizate din cele mai fine materiale și făcute pentru a dura, astfel încât puteți fi sigur că investiția dvs. va trece testul timpului. 

Oferim un serviciu excelent pentru clienți, achiziții online ușoare și sigure și suntem, de asemenea, disponibili pentru asistență personală dacă aveți întrebări sau solicitări. Tratează-te pe tine sau pe cineva pe care îl iubești cu o piesă din bijuteriile noastre și fă o declarație cu piesa ta de artă unică și frumoasă.
Informatii de contact: 
Telefon & Whatsapp: ‪+40 750 468 305‬

E-mail: contact@diamondstories.ro 

Showroom: Bulevardul Maresal Averescu nr. 48 (zona Arcul de Triumf) sector 1, Bucuresti. Vă rugam să ne contactati în prealabil pentru programare. 

*** SHOWROOM-ul este momentan închis pentru renovare.***

 

Informatii comerciale: Denumire comerciala: IDARINA BOUTIQUE SRL; 44642975; J40/12819/2021; Autorizatie ANPC pentru operatiuni cu metale si pietre pretioase nr. 0012404Prelucrator de date cu caracter personal autorizat ANDSPC nr. 5859 din data de 31/03/2021.